Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

 

Va multumim ca ne vizitati !

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. La Palincie isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina « Termeni si conditii » in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport.

La Palincie nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. La Palincie poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. La Palincie garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Drepturile de autor

La Palincie este marca inregistrata a SC Zetea SRL, avand sediul social in Sat Mediesu Aurit, Str. Principala Nr.540 C, judetul Satu Mare, nr. de inregistrare la registrul comertului J30/1563/2008, Cod Unic de Înregistrare fiscală 24864560.

Intregul continut La Palincie prezentat pe acest site este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.LaPalincie.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea sc Zetea srl si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa contact@lapalincie.ro

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, …). Echipa La Palincie incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, La Palincie nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. La Palincie nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul La Palincie, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail contact@lapalincie.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii sc Zetea srl dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul La Palincie, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, sc Zetea srl rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Prin acceptarea prezentelor „Termeni si conditii”, Clientul/ Cumparatorul isi asuma respectarea prevederilor Legii nr. 349 /2002 si ale Legii nr. 61/ 1991 referitoare la interdictia de a comercializa bauturi alcoolice si tigari catre minori. La Palincie nu poate fi tinut raspunzator in nicio situatie in care Clientul utilizeaza pentru a se inregistra/autentifica pe Site informatii false/incorecte referitoare la varsta.

DELIVERY

a. Reducerile se aplică doar dacă sunt solicitate în momentul comenzii, în baza unui cod de discount sau alte promoții, care sunt specificate înainte de fiecare campanie în parte. Codul în baza căruia se face reducerea trebuie comunicat telefonic de către client sau introdus în platformele prin care se face comanda (website, aplicație), în secțiunea dedicată codurilor de discount sau în câmpul de observații. Nicio o reducere nu se aplică retroactiv sau după emiterea bonului fiscal.

Litigii

sc Zetea srl, proprietara a La Palincie va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Satu Mare, Romania.
 

 

 

 

error: Conținutul este protejat!